BEZLEPKOVÉ VÝROBKY ZNAČKY VIALL FOOD

 

 

Příběh naší lásky k přírodním produktům je starý přes 50 let a začal “včera” v malém obchodě s chlebem a sušenkami. Každý člen v naší rodině dobře ví, co je celiakie a ví, jak zodpovědně přistupovat ke stravování při bezlepkové dietě.

VIALL Food, „dnes“, spojuje veškerou kvalitu řemeslné tradice s moudrým hledáním vhodných řešení pro lidi na bezlepkové a alergenní dietě.

Své úsilí věnujeme výzkumu a studiu receptů bez alergenů, které odpovídají potřebám při celiakii a intolerantních lidí na hlavní potravinové alergeny. Naším cílem je vytvářet dobré a zdravé bezlepkové potravin, a proto jsme omezili používání cukru, chemických přísad a nulové používání gumy guar a Xanthanové gumy, mono- a diglyceridů mastných kyselin a hlavních alergenů jakoko jsou vejce (které používáme pouze v piškotech Savoiadri, v muffinech a v koláčcích Ciufy-čti:čufi), mléko a laktéza, soja, lupinová mouka a ořechy. Mnohé z našich produktů, které jsou bez živočišných derivátů, jsou navíc vhodné pro veganskou stravu.

 

Bezlepkové výrobky VIALL Food byly navržen pro lidi, kteří mají celiakie a jsou intolerantní na hlavní potravinové alergeny, a pro které je důležité vlastní zdraví, kteří se nespokojí s potraviny pouze bez lepku, ale považují za důležité jíst zdravé a chutné potraviny.

 

Právě pro splnění těchto požadavků jsme se rozhodli používat přísady přirozeně  bezlepkové a minimalizovat množství cukru a chemických přísad ve všech našich výrobcích. Ze seznamu ingrediencí jsme úplně vyřadili palmový olej. Lidé, kteří mají problémy s dalšími alergeny jako je laktóza, vejce, sója, lupin a ořechy se mohou spolehnout na bezpečnost našeho chleba a většiny našich sladkostí.

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.